Wat is het eerste wat u normaal gesproken doet als u een gebouw, ruimte of een buitenlocatie betreedt? U kijkt om u heen en bovendien kijkt u af en toe naar beneden om te zien waar u loopt. Een volledige 360° beleving.

Al lange tijd ben ik gefascineerd om het 360° beeld om mij heen vast te kunnen vastleggen in één afbeelding en op een virtuele wijze in alle richtingen rond te kunnen kijken.

Rotterdam heeft fotografisch mijn aandacht aangezien er nog veel gesloopt, herontwikkeld en gebouwd wordt de komende tijd wat vraagt om 360° beelden. Voor mijn andere fotografische onderwerpen kunt u klikken op het omlijnde hamburger icon.

U vindt een virtuele 360° panorama weergave, een aanvulling op uw website of social media zoals dit op Facebook al mogelijk is?

Volgens het voor-wat-hoort-wat principe kan ik (Peter) 360° panorama’s maken van het sloopwerk, de renovatie of het in aanbouw zijnde van uw gebouw in Rotterdam mits de locatie daar geschikt voor is en de ruimte representatief is.

Klik op de onderstaande equirectagular afbeelding van het interieur van het rioolgemaal Westersingel in Rotterdam om een voorbeeld van een sferische 360° weergave te bekijken.

PANORAMAVIEW Fotografie. Interieur van het rioolgemaal Westersingel in Rotterdam.